Česnekové máslo


Různě ochucená másla dokážou posunout chuť jídla na vyšší úroveň. Česnekové máslo můžeme připravit z domácího, ale i z kupovaného másla. Snadný a velmi rychlý recept na domácí česnekové máslo s bylinkami dodá skvělou chuť nejen masu, rybám, bramborám nebo grilované zelenině, ale je skvělé také jen tak - rozetřené na pečivu.
Různě ochucená másla dokážou posunout chuť jídla na vyšší úroveň. Česnekové máslo můžeme připravit z domácího, ale i z kupovaného másla. Snadný a velmi rychlý recept na domácí česnekové máslo s bylinkami dodá skvělou chuť nejen masu, rybám, bramborám nebo grilované zelenině, ale je skvělé také jen tak - rozetřené na pečivu.
Porce
200 g másla
Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
bez vaření
Suroviny
    máslo 200g změklé
    česnek 2stroužky prolisovaný
    smetana 1lžíce ke šlehání
    rozmarýn 1lžíce
    tymián 1lžíce
Pokyny
  1. Hodně změklé máslo vyšleháme se smetanou a přidáme prolisovaný česnek a koření.
  2. Všechny ingredience dokonale prošleháme.
  3. Máslo přesuneme do potravinářské fólie.
  4. Zabalíme do válečku a konce převážeme provázkem.
  5. Uchováváme v ledničce.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*