Potraviny jsou základním stavebním kamenem každé kuchyně. V Encyklopedii jsou zpracované všechny skupiny potravin, se kterými se můžete setkat. U každé z těchto skupin najdete praktické a zajímavé informace, jak je správně nakupovat, skladovat, vařit z nich v kuchyni a jak nakládat s jejich obaly. Ať již potřebujete najít teplotu skladování sýrů nebo kolik tuku obsahuje kančí maso, Encyklopedie potravin vám dá odpověď.
Alkoholické nápoje
Brambory a bramborové výrobky
Cereálie
Drůbež
Exotická zelenina
Exotické ovoce
Hotové pokrmy
Koření
Luštěniny
Masné výrobky
Maso
Mléko
Mléčné výrobky
Mouka
Mořské plody
Nealkoholické nápoje
Ovoce
Pečivo a cukrářské výrobky
Pochutiny
Polotovary
Ryby
Sýry
Tuky rostlinné
Tuky živočišné
Vejce a vaječné výrobky
Zelenina
Zvěřina